Zing Speel en Gebaar

Met muziek, rijm, liedjes en spel leer je samen met je baby in 4 muzikale lessen hoe ook jullie babygebaren kunnen gebruiken. In 45 minuten staat vooral plezier en lach voorop en de leuke leerervaring van gebaren leren samen met andere ouders. We zingen, rijmen, spelen en maken muziek. Met behulp van instrumenten (geschikt voor de kleinste handjes) en gebaren maken we muziek en leren we gebaren. Je leert op deze manier ongeveer 100 babygebaren gebaseerd op de officiële Nederlandse gebarentaal. Thema’s zijn onder andere: eten & drinken, (boerderij)dieren, wandelen, bedtijd en bad & aankleden.

Aan het einde van de 4 lessen weet je meer over gebaren met baby’s, kun je ze toepassen en misschien communiceren jullie samen al volop op deze bijzondere manier.

Voor wie is de cursus?
De lessen zijn voor baby’s en hun ouders vanaf ongeveer 9 maanden tot 2 jaar. De lessen zijn afgestemd op deze bijzondere levensfase.

Kosten
Voor vier lessen betaal je 40 euro, dit is exclusief het boek “Zie je wat ik zeg?” van Nadine Meijer. Het vrolijke boek bevat maar liefst 170 babygebaren. Je krijgt ook een liedjesboekje met de babygebaren liedjes uit de cursus.

Wil je het boek er graag bij hebben, dan komen de cursuskosten op 60 euro.

 

fotoslider4zing
fotoslider3zwanger
fotoslider2massage
fotoslider1baby