Baby yoga

Baby- yoga is  "ontspanning en plezier voor 2", een combinatie  van yoga-oefeningen, baby-gym en spelmassage. De oefeningen zijn gericht op baby’s vanaf vier maanden tot ze bijna lopen. Baby-yoga is een veilige en ontspannen manier om allerlei oefeningen te doen die op verschillende vlakken goed zijn voor baby’s. Het zijn geen ingewikkelde grepen/oefeningen, maar we leren om op een speelse manier bezig te zijn met baby’s.

In totaal leer je 42 oefeningen. Een aantal van deze oefeningen (19) worden uitgevoerd op hele leuke liedjes en rijmpjes! Je ontvangt een Mp3 bestand met "ontspanning en plezier voor 2". Hierop staan prachtige babyliedjes om samen met je baby te genieten van de leukste yoga-oefeningen en spelmassage. Als bonus vier prachtige instrumentale nummers om een ontspannende sfeer te creëren.

Met de aangereikte houdingen, technieken en liedjes voelen ouder en kind zich vertrouwd met elkaar en de onderlinge band wordt hierdoor versterkt. Naast het feit dat baby’s erg genieten van deze oefeningen houden ze ook de spieren en gewrichten soepel, bevorderen ze hun ontwikkeling en vergroten ze het lichaamsbesef.

Cursusdag: zaterdagochtend
Aantal lessen: 4 lessen van een uur.
Kosten: € 10,- per les.

 

Zie folder baby yoga

fotoslider4zing
fotoslider3zwanger
fotoslider2massage
fotoslider1baby